Kombi Prevoz Selidbe Kombijem

Kombi prevoz robe transport stvari i nameštaja selidbe kombijem Beograd Srbija i međunarodne selidbe u inostranstvo

Transport i Selidbe O Nama

Agencija za transport i selidbe sa sedištem u Beogradu je već dugi niz godina prisutna na domačem tržištu. Naše glave usluge su kombi prevoz selidbe kamionski prevoz i transport robe.

Pored nabrojanog, u ponudi imamo i sve prateće usluge koje se vrše prilikom selidbi i prevoza:

Selidbe stanova i stambenih prostora, demontaža nameštaja i montaža, skladištenje robe i stvari, iznajmljivanje magacina u Beogradu i nekoliko drugih gradova Srbije, selidbe u Beogradu, Srbiji i međunarodne selidbe ili selidbe u inostranstvu.

Pakovanje stvari i njihov transport radimo sa posebnom pažnjom pa tako imamo specijalne kartonske kutije za pakovanje stvari koje su izuzetnog kvaliteta i što je najvažnije, dobro su obezbeđene za transport.

Selidbe i transport vršimo kombi vozilima koja su u svakom pogledu bezbedna i pouzdana, tako da kada se radi kombi prevoz robe stvari nameštaja ili specijalnog tereta kao i skupocenih stvari, nema nikakve bojazni da će se nešto u toku transporta oštetiti.

Takođe, za transport koristimo i kamione iz našeg voznog parka za koje važi ista stvar kao i za kombi vozila, kamionski prevoz robe sa nama predstavlja zadovoljstvo bilo da je u pitanju gradski, međugradski ili mežunarodni transport robe.

O nama i našoj firmi najbolje svedoči dugogodišnji uspešan rad i mnoštvo zadovoljnih klijenata koji su nas uvek nakon posla preporučili dalje, što nama predstavlja posebno priznanje.