Kombi Prevoz Selidbe Kombijem

Kombi prevoz robe transport stvari i nameštaja selidbe kombijem Beograd Srbija i međunarodne selidbe u inostranstvo

Kombi Prevoz Za Selidbe Srbija Inostranstvo

Ukoliko vam je potreban pouzdan kvalitetan i profesionalan kombi prevoz za selidbe i transport robe bilo gde u Srbiji ili u inostranstvu, neophodno je da angažujete agenciju koja ima veliko iskustvo u poslovima prevoza i selidbe.

U našim kombi vozilima možete transportovati bukvlano sve. Bilo da imate skuter ili neki veliki motor, posedujemo posebne kukice koje su konstruisane specijalno za takve vrste transporta da bi skuteri i motori bili dobro obezbeđeni španerima i sugurni u toku kombi prevoza.

Ako imate neke osetljive predmete kao što su npr. statue koje moraju da se transportuju u jednom položaju bez pomeranja, to za nas ne predstavlja nikakav problem jer pored osiguranja koje poseduje naša agencija za selidbe i prevoz, mi se maksimalno ophodimo prema takvim specifičnim svtarima.

Sva Kombi vozila u našem voznom parku kojima vršimo transport robe i selidbe su tapacirana od poda do plafona. Ako su u pitanju neke skuopcene slike ili neki vredan poklon ili antikvitet od neprocenjive vrednosti, ne morate se sekirati oko toga jer posedujemo specijalne zaštitne folije koje pre utovara u kombi prevoz zaštitimo na najbolji mogući način, tako da možete biti bezbrižni i prepustiti posao selidbe profesionalcima koji će vam dostaviti na željenu adresu stvari bez ikakvog oštećenja i bićete prezadovoljni jer će sve proteći u najboljem mogućem redu.

Selidbe su naša specijalnost, kombi prevoz za selidbe i transport robe u Beogradu radimo već godinama unazad, odradili smo preko 15000 selidbi u Beogradu Srbiji i medjunarodne selidbe u inostranstvu.

Da li želite da budete opušteni i pijete kafu dok neko vrši vašu selidbu bilo da su u pitanju kombi prevoz ili selidba stana, selidbe klavira i pianina kuće ili firme. Ako želite, pozovite nas i uverite se sami u to.

Uverite se da je naš tim profesionalan i jedinstven i da mi odradimo posao po svakom dogovoru bez imalo tenzija i sekiracije.

Za međunarodni transport potreban vam je samo kombi prevoz sa vozačem, jer želite da vaše lične stvari preselite iz Srbije u neku drugu zemlju a niste sigurni šta vam sve treba od prateće papirologije zbog graničnih prelaza, slobodno nas kontaktirajte i dobićete najbolje savete kako uraditi i pripremiti papire za stvari koje želite da transportujete. Imamo špeditere sa kojima sarađujemo poslednjih 15 godina unazad tako da će vam sva papirologija biti pripremljena da ne bi bilo problema na granici i uvek sa osmehom prelazimo granicu jer smo sigurni u naše špeditere da su to obavili na izuzetno kvalitetan i profesionalan način.

Post navigation

1 comment for “Kombi Prevoz Za Selidbe Srbija Inostranstvo

Comments are closed.